Logo
V75
Stryktips

V75 - Bjerke 19 November

Maccens VM Tips

Information om VM tipset kan du läsa på atg.

Stryktipset - 19 November

Årets sista landslagsuppehåll är över och vi kan återigen blicka in i en Stryktipsrad bestående av enbart Engelska matcher (Tack och lov).

Veckans spikar

Ipswich tar emot Nottingham, som endast tagit två poäng på deras åtta bortamatcher denna säsongen (0-2-6). Ipswich är starka hemma och det här ska bara vara full pott för hemmalaget.

Everton tar emot formsvaga Swansea och av det jag har sett utav Swansea denna säsongen så ser jag inte varför man ska kryssa i något annat än etta i denna matchen. Visst, Everton har bara en vinst på sina sex senaste möten, men för det första så är det på hemmaplan man tagit sina poäng (1-2-0) utav dessa sex matcher och för det andra så har man inte mött Swansea i dessa matcher. Man verkar helt ha tappat det som byggts upp under dom senaste säsongerna och händer det inget drastiskt, väldigt snart så har iallafall jag svårt att se dom undvika nedflyttning.

Veckans frågetecken

Tottenham har spelat oavgjort i sina fyra senaste ligamatcher, trots att man förtjänat ett bättre resultat i majoriteten av dessa fyra. Fortfarande obesegrade i ligan och kan det bara lossna offensivt så kommer man bli riktigt farliga. Tar nu emot West Ham, som vaknat till något efter en väldigt blek säsongsinledning. Fortfarande inte tillräckligt för att kunna hota Spurs på en bra dag. Något oroande över offensiven och krysset ska om inte annat övervägas.

Leicesters bortafacit denna säsongen är inte vacker (0-1-4). Jag tycker ändå inte man ska titta för mycket på det eftersom man mött topplag i fyra av dessa fem möten. Borta mot Watford nu vilket är väldigt svårbedömt. Även spelarna verkar hålla med och procenten ligger relativt lika mellan alla tre alternativ, med liten fördel för Leicester. Helgardering är vettigt, annars tycker jag 1x är närmast för tillfället.

Maccens Stryktipsrad

Stryktipsrad