Logo
V75
Stryktips

V75 - Eskilstuna 5 November

Maccens VM Tips

VM Tips

Information om VM tipset kan du läsa på atg.

Stryktipset - 5 November

Veckans spikar

Reading är spiken jag fastnat för i veckans kupong. Man har börjat säsongen högt över förväntan efter ny manager. Möter nykomlingarna Wigan borta nu och man bör i mina ögon ses som skapliga favoriter, vilket man inte gör. Vi spikar 2an.

Börjar bli lite tjatigt att alltid gå spik på laget som möter Sunderland. Men är man ligans sämsta lag så blir det logiskt. Särskilt med tanke på att procenten är helt okej. Bournemouth lär vara revanschsugna efter förra veckans förlust. Har dessförinnan spelat väldigt bra och nu ska man bara lösa tre poäng på hemmaplan. Största argumentet för spiken blir att man möter Sunderland.

Veckans frågetecken

Everton har börjat säsongen bra, möter nu Chelsea borta vilket kommer bli tufft. Men man har kapacitet att iallafall ta med sig en poäng, vilket jag tror man kommer vara nöjda med om man lyckas. X:et ska med tidigt.

Norwich har kommit lite ur form och endast tagit en poäng dom senaste tre ligamatcherna. Senast förlorade man med hela 5-0 borta mot Brighton. På hemmaplan som man normalt sett är stabila på torskade man dessförinnan mot Preston med 1-0. Nu möter man Leeds som har kommit igång på allvar och jag undrar om procenten inte skulle kunna vara lite jämnare här? (Ligger för tillfället på 52 - 26 - 22) Vi chansar bort Norwich och kör x2.

Maccens Stryktipsrad

Stryktipsrad