Logo
V75
Stryktips

V75 - Romme 22 Oktober

Veckans lås: 1, 2 (Avd. 7)

Veckans skrällar: 15. On Hold (V75-2), 8. Hongslo gutten (Avd. 4)

Veckans Spikar: 2. Azzaro La Marc (Avd. 5) och 7. Alan Wadd (Avd. 6)

Maccens VM Tips

VM Tipset

Information om VM tipset kan du läsa på atg.

Stryktipset - 22 Oktober

Veckans spikar

Att Stoke skulle hamna här två omgångar i rad kanske inte var så väntat. Men känns ändå självklart om man kollar på motståndet. Sunderland hemma var som väntat inga problem och nu åker man till KC Stadium för att möta Hull City. Hull som började säsongen högt över förväntan (2-1-1), har därefter tappat totalt. Men det var bara en tidsfråga innan man skulle tappa. Perfekt läge för Stoke att få självförtroende och andningsrum.

Everton tog en viktig poäng borta mot Manchester City senast, efter att endast fått en poäng mot Crystal Palace och Bournemouth. Nu blir det enklare motstånd och ska man hålla sig kvar i toppen finns inget annat än tre poäng här. Burnley har kommit in i säsongen ungefär som väntat och kommer att få kämpa för att få med sig poäng här.

Veckans frågetecken

Aston Villa - Fulham, två lag man inte riktigt vet vart man har. Aston Villa har fått en lovande start med den nya managern och tagit fyra av sex möjliga poäng. Fulham blandar och ger, vände 2-0 underläge till 2-2 mot dåvarande ligaledaren Norwich senast följt av en bortaseger mot Barnsley. 1x känns rimligt (verkar alltid göra det i Aston Villas matcher i år) men har man råd bör man om inte annat överväga att helgardera.

Leicester har inte riktigt lyckats lika bra som förra säsongen, men det var väntat. Har ändå gjort det fullt godkänt och framförallt på hemmaplan. Nu tar man emot Crystal Palace, som börjat bra. Finns all potential för Palace att hota, framförallt om delad poäng. 1x räcker långt.

Maccens Stryktipsförslag

Stryktipsrad