Logo
V75
Stryktips

Åby - 15 Oktober 2016

Veckans skräll: 6. Eder Bob (Avd. 3)

Veckans spik: 9. Ivar Sånna (Avd. 7)

Veckans Lås: 2, 5 (Avd. 4)

Chansspik: 8 Sloppy Joe (Avd. 2)

Maccens VM Tips

VM Tipset

Information om VM tipset kan du läsa på atg.

Stryktipset - 15 Oktober 2016

Engelsk fotboll är tillbaka på Stryktipskupongen efter landslagsuppehåll och som om det inte vore nog så är det även jackpott! Finns en hel del att fundera på i veckans kupong, förhoppningsvis kan vi lyckas lösa några frågetecken åt er.

Veckans spikar:

Newcastle tar emot Brentford och man förväntas som vanligt ta med sig tre poäng. Bortalaget har visat helt okej form på senaste tiden, men Newcastle borta blir en för tuff uppgift.

Arsenal ångar på och det ska inte vara några större bekymmer här. Ny manager i Swansea, men det lär inte vara några höga förväntningar på denna matchen.

Stoke tar emot jumbon Sunderland och har ett ypperligt tillfälle att samla ihop viktiga poäng. Visst, Stoke har inte imponerat, men hemma mot Sunderland skall man lösa utan problem och förhoppningsvis kan man även få igång Bony?

Veckans frågetecken:

Tottenham har hittills presterat som förväntat och förra omgångens insats lämnar inga frågetecken. Kan därför ses som konstigt att man hamnar i denna kategorin, men det är inte på grund av Tottenham utan snarare att man bör se upp för vad ett West Brom på hemmaplan kan åstadkomma. Nyförvärvet Nacer Chadli, från just Tottenham har imponerat, liksom West Brom som lag. Hemmaplan skall inte underskattas och det finns potential till att man kan hota om poäng. 2an är given, men krysset bör om inte annat övervägas att finnas på kupongen.

West Ham har börjat säsongen under all förväntan. Möter nu formstarka Crystal Palace på bortaplan och hemmalaget är med all rätt favoriter. West Ham har dock högre kapacitet och har alla möjligheter att vända den negativa starten. Helgardering är inte dumt.

Maccens Stryktipsförslag

Stryktipsrad

Notera: Procenten från Svenska folket är från Lördag morgon och kan förändras under dagen.